Expert heeft een hart voor jou

20 september 2018
Expert heeft een hart voor jou
Anker

[]

Expert heeft een hart voor jou!

Expert heeft een hart voor jou. Bij Expert willen we dat jij met een goed gevoel onze winkel buiten stapt. Je hebt een nieuw toestel mee dat perfect aansluit bij jouw wensen, of je defect toestel is vervangen of hersteld. Voor je Expert ben jij belangrijk, en daarom zetten we ons extra hard in.

Anker

[]

Expert heeft een hart voor service
Anker

[]

Waarom kiezen voor Expert?

1. Professioneel & persoonlijk advies

Onze Experts helpen je in alle 50 winkels in België verder met persoonlijk en professioneel advies. Kies je voor een droogkast met warmtepomp of condensatiedroogkast? Kies je voor een OLED of QLED tv? Je Expert zoekt samen met jou naar het meest geschikte toestel en legt je met plezier de nieuwste technologieën uit.

2. 24/7 open met 15.000 toestellen

Wij hebben een assortiment van maar liefst 15.000 artikelen. Voor elk wat wils. Hoe en wanneer je het wenst! Wij zijn 24/7 open op op onze website en leveren je toestel aan huis wanneer dat past voor jou. Wij selecteren in ons assortiment enkel kwalitatieve toestellen zodat we jou het beste kunnen aanbieden.

3. Oplossingen op maat

Wil je een oplossing op maat? Dat kan! Je Expert staat altijd voor je klaar om je de beste oplossing te bieden. Samen met jou zoeken we naar het perfecte toestel en doen we de nodige aanpassingen in je keuken wanneer dat nodig is. De draairichting van een deur veranderen? Het keukenblad uitzagen zodat je nieuwe kookplaat perfect past? Bij Expert kies je voor kwaliteit!

Anker

[]

4. Internationaal sterk

Wij zijn een internationale groepering van zelfstandige specialisten in elektro, it en mobile. Expert is actief in 20 landen en met meer dan 3600 winkels in Europa. Samen zijn we sterk!

5. Dagelijks de beste prijs

Onze prijzen worden dagelijks aangepast zodat we jou op elk moment de beste prijs kunnen aanbieden. Met persoonlijke service!

Anker

[]

Expert heeft een hart voor technologie
Anker

[]

Kortom, Expert staat voor persoonlijk advies, levering aan huis, een vakkundige installatie en aansluiting van je nieuwe toestel en uitmuntende service na verkoop. Wij nemen bovendien je oude toestel met ons mee om te recycleren. Dan ben jij daar ook meteen van af.

Lees meer over onze extra service voor, tijdens en na verkoop!

Anker

[]

Expert heeft een hart voor kwaliteit

Maandelijks biedt Expert de beste promoties, cashbacks en toestellen van het moment aan in de folder. Bekijk de folder, of ontdek de toestellen hieronder.

Anker

[]